هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فين المنتدى الطبيخى

2 مشترك

اذهب الى الأسفل

فين المنتدى الطبيخى Empty فين المنتدى الطبيخى

مُساهمة من طرف emeeme الثلاثاء 15 يونيو 2010, 3:44 pm

يعنى اللى عاوز ينزل وصفات لاطباق ومقبلات ومشهيات يقدمو يعنى فى باب الفكاهه والتسليه
هو ايه يعنى حناكلو ذغاذيغ
ماشى حنسرق " كلمة ما علينا " من العضو المسئول
ونبدء معاكم " محشى اوراق العنب "
فى حالة إتباع حميه غذاتئة يكون طريقه عمل المحشى كألتى

ana3aref استنوا نسيت الطريقه حبص بصه عليها ورأجع لكم تانى
ah سلام

emeeme
عضو مئوى

انثى
عدد الرسائل : 512
العمر : 46
تاريخ التسجيل : 08/01/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

فين المنتدى الطبيخى Empty رد: فين المنتدى الطبيخى

مُساهمة من طرف emeeme الأربعاء 16 يونيو 2010, 1:53 pm

الوصفه دى انا جبتها بعد عصارة تجاربى الطبيخية my pimped pic!" alt="" />

طريقة تحضير ورق العنب مع مراعاة عدم تبويظ الرجيمة بتاعتكو
هو طريقه محشى ورق العنب المعتادة ولكن مع تخفيض كمية الارز فى مقابل زيادة كمية المكونات الخضراء ( البقدونس والكرفس وخاصة الشبت لانه بيساعد على تنظيف الشرايبن من الكوليسترول ) وبعد إضافة مقدار عصير الطماطم ومفروم البصل المتبل يتم وضع الخليط كله على نار هادئة مده 5دقائق دون إضافة ( زيت او زبد او سمن ) ويتم حشو ورق العنب بالخلطه وبعد رص وحدات المحشى فى غناء الطهى يتم إضافة القليل من زيت الزيتون
وبالهنا والشفا
واى شخص يحب يجرب الوصفه دى يمضى لى على ورقة انه مسئول عن اية اعراض جانبية تحدث له بعد تناول الوجبات


وبالاذن mankosh

emeeme
عضو مئوى

انثى
عدد الرسائل : 512
العمر : 46
تاريخ التسجيل : 08/01/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

فين المنتدى الطبيخى Empty رد: فين المنتدى الطبيخى

مُساهمة من طرف Gatita الإثنين 12 يوليو 2010, 11:23 pm

انتي جياي في وقتك خشي و ادخلي هنا


www.micocina.foroactivo.com

امتبي اللي عايزاه

ده حيكوت له وصلته هنا في هاد المنتدى
Gatita
Gatita
عضو ألفى

عدد الرسائل : 1149
تاريخ التسجيل : 02/12/2007

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى